İNSTAGRAM TAKİPÇİ SAYILARI TOP 10 LİSTESİ



 Sizlerin de merak ettiği; "Instagram takipçi sayıları" detaylıca sizler için araştırdık. İşte son yıllarda artan popülerlikleriyle instagram da hatrı sayılır bir kitleye ulaşmış ünlüler. Instagram takipçi sayılari en fazla olan ünlüler, Instagram takipçi sayıları en fazla olan ünlülerin listesi

25 Şubat 2020 tarihi itibariyle 200 milyon barajını geçen ilk isim Cristiano Ronaldo oldu. Şimdi beraber daha detaylı şekilde inceleyelim.


10)Taylor Swift (127milyon)



Müzik dünyasının en çok kazanan kadınlarından birisi olan Taylor Swift 127 milyon 300 bin takipçi sayısıyla Instagram'ın da önde gelenlerinden. Ünlü güzel 30 yaşındadır.



ABD Müzik Ödülleri tarihinde en çok ödül alan kadındır. Aldığı 23 ödülle 24 ödüllü Michael Jackson'ın hemen ardından 2. sıraya kendine yer bulmakta.

9)Neymar (134 milyon)

Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu NEYMAR 5 Şubat 1992 tarihinde Brezilya'da doğdu.



Neymar 2013 senesinde Barcelona'ya  Santos takımından 54 milyon euro'ya transfer oldu. 2015 senesinde Şampiyonlar Ligi kupasını kazandı. Barcelona'da ileri 3 lü Messi ve Suarez ile çok iyi anlaştı. Barcelona'da toplam 123 maça çıkan Neymar, 68 gol buldu. Son senesinde ise Messi ile anlaşamadıkları konuşuluyordu. Bu haberler yalanlansa da bence gerçeklik payı var. 2 cambaz bir ipte oynamaz misali. 2017 yılında ise 222 Milyon Euro karşılığında Paris Saint-Germain FC'ye transfer olarak bonservis rekoru kırdı. Güncel piyasa değeri 160 Milyon Euro'dur.

8) Beyonce (141 milyon)



Dünyaca ünlü müzisyen Beyonce 4 Eylül 1981‘de Houston’da dünyaya geldi.
Beyonce son zamanlar da Shakira ve Jennifer Lopez gibi ünlüleri Instagram'daki takipçi sayısında geride bıraktı.


7)Lionel Messi (143 milyon)


MESSİ için en iyi tanım bence uzaylı.. Dünyaca ünlü futbolcu belki de bir çok insana göre gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur. Ki bana fikrimi sorarsanız bence de öyle.

Messi 170 boyunda olmasının avantajlarını çok iyi değerlendiren bir oyuncu.. Türkiye'de olsaydı eminim ki alt yapı hocaları boyu kısa diye takıma almazlar idi :)


Barcelona'da forma giyen yıldız oyuncu; forvet ile ofansif orta saha pozisyonlarında görev yapmaktadır. Henüz 21 yaşındayken, Ballon d'Or ve FİFA Dünyada Yılın Futbolcusu ödüllerini almıştır. Ödülü en çok kazanan isim olan Messi, 6 kez kazanmıştır. Arjantinli yıldızı 5 kere ödülü kazanan Ronaldo takip etmektedir. Transfer Markt göre piyasa değeri 140 Milyon Euro'dur.



Kırmadığı rekor kazanmadığı kupa kalmayan 32 yaşındaki Messi'nin toplam istatistikleri ise şöyle ;
Toplam 845 maça çıkan yıldız 686 gol 285 asist üretmiş. 4 kez Şampiyonlar Ligini kazanan Messi toplam 10 kez de İspanya'da takımını şampiyon yapmıştır. Her ne kadar mümkün gözükmese de Messi'nin bir Türk takımında forma giymesini çok isterim isterse 40 yaşında olsun.

6) Kim Kardashian (161 milyon)


Amerikalı magazin yıldızı olan Kim Kardashian 39 yaşındadır. Boyu ise sadece 159 cm. Daha önce listede 4 numara da olan Kim Kardashian takipçi sayısında sıralama olarak gerileyerek ancak 7.olabildi. Tahminimce bundan 3 sene sonra ilk 30'a bile girmesi mümkün olmayacak.


5) Kylie Jenner (163 milyon)


Kylie Jenner şaşıracaksınız belki ama 97'li.. Yani 22 yaşındadır. Kim Kardashian'ın üvey kardeşi ve Kendall Jenner'in küçük kardeşidir. Kozmetik firması Kylie Cosmetics'in kurucusu olarak belki de kariyerinde ki en önemli adımı atmıştır. Takipçi kitlesini bir de güzellik ürünleri, makyaj ürünleri ve giyim ürünleri satan Kylie Cosmetics sayesinde daha da genişletti ve hızla büyümeye devam ediyor.

4)Selena Gomez (169 milyon)


Dünyaca ünlü güzel müzisyen Son 2 senenin Instagram'da en çok takipçiye sahip ismi olan Selena Gomez, bu unvanını yakın zamanda Cristiano Ronaldo'ya kaptırdı. Daha sonra ise Grande ve The Rock onu geçti.

3-Dwayne Johnson (172 milyon)


      

Aksiyon filmlerinin efsane ismi The Rock lakaplı ünlü oyuncu ve profesyonel güreşçi 47 yaşındadır. Hayran kitlesine bakılacak olursa en kısa zamanda Ronaldo'nun ardından 2.sıraya yükselebilir görüşüm var.


2-Ariana Grande (176 milyon)


                                

Çok genç yaşta yıldız olarak Disney'den çıkan ve şarkıcılık kariyerinde hızla yükselen Ariana Grande, yıllardır en çok takip edilenler listesinde tepelere oynuyor. 2020 yılı itibariyle
Selena Gomez'i geçti ve Ronaldo'dan sonra en çok takipçi sayısına sahip ünlü konumuna geldi.


1- Cristiano Ronaldo (205 milyon)

            
     

Portekizli ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo Dünya'nın gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından biri olarak gösteriliyor. Azmi, çalışması, disiplini ve yeteneğiyle her genç futbolcuya örnek olmuş isim. 34 yaşında olmasına rağmen hala ekstra antremanlar yapan futbolcu kendisine çok iyi baktığı belli. 40 yaşına kadar da en üst düzey takımlarda futbol oynayacağını düşünüyorum.
2009 yılında Manchester United'dan Real Madrid'e 94 milyon Euro rekor transfer ücretiyle transfer oldu. Bu rekoru yıllarca kırılamadı.

En verimli dönemini Real Madrid formasıyla yaşamıştır. Messi-Ronaldo rekabeti senelerce biz izleyenlerin futbol tutkumuzu arttırmıştır. Real de geçirdiği 9 başarılı sezondan sonra ise
2018 yılında 100 Milyon Euro'ya Juventus'a transfer oldu.  Juventus'da Forma rekorlarını alt üst etti. Ve hala Juventus'da başarılarını sürdürüyor. Futbolun 34 yaşında da olsanız en üst düzey de oynanabileceğini bizlere gösteriyor.. Ayrıca Portekiz millî takımının kaptanıdır.

Son olarak Ronaldo'nun Transfer Markt değeri ise 75 milyon euro.


Yorumlar

  1. As reported by Stanford Medical, It is really the ONLY reason women in this country live 10 years more and weigh on average 42 pounds lighter than we do.

    (Just so you know, it is not related to genetics or some secret exercise and EVERYTHING to do with "HOW" they are eating.)

    P.S, What I said is "HOW", and not "what"...

    CLICK this link to determine if this short test can help you discover your real weight loss possibility

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

DİĞER YAYINLAR

KORONAVİRÜSTEN KORUNMAK İÇİN NELER YAPILMALI?

HANGİ İLİN NE YEMEĞİ MEŞHUR ?

2020'NİN EN POPÜLER 50 KİŞİSİ

TÜRKİYE’DE İLK KORONAVİRÜS!

EN MERAK EDİLENLER

KORONAVİRÜS AŞISI

YAVUZ SULTAN SELİM (I.SELİM)